NO-Skruefundament er en del af Normann Olsen Multiservice hvor vi har mange års erfaring inden for blandt andet tømrer-, entreprenør- og anlægsarbejde, hvilket gør os i stand til, at kunne hjælpe med at løse en lang række forskellige opgaver og byggeprojekter.

Gennem tiden har vi specialiseret os i udførsel af skruefundamenter, der er fundamenter båret på jordskruer. Jordskruerne kan hurtigt og effektivt installeres, hvilket både spare dig for meget tid og besvær. Derudover har et skruefundament en høj bæreevne og kan (afhængigt af jordunderlaget) bære et tryk på op mod 15 ton, hvilket er det samme som et almindeligt betonfundament.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyet løsninger, som opfylder dine ønsker og behov. Ligeledes lever vores arbejde altid op til de gældende krav og regler om udførelse samt kvalitet. Til dagligt løser vi opgaver for både private, erhverv, foreninger og det offentlige, hvilket gør os i stand til at kunne løse opgaver i alle størrelser og kompleksitet.

Uanset hvilken størrelse dit projekt har, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os, så tager vi gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, og finder derefter en passende løsning sammen.

51 24 18 32 send e-mail